Kasvohoidot

ProSkin-kasvohoito 30 min, 69 €

Räätälöity hemmotteleva tehohoito, jossa asiantuntijamme keskittyy ihosi päätarpeisiin. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita. Sopii kaikille ihotyypeille.

ProSkin-kasvohoito 60 min, 99 €

Ylellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, joka kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää ja puhdistaa ihosi tehokkaasti. Hoidossa käsitellään myös kaula ja decolte. Hyödynnämme kaikissa kasvohoidoissamme edistyksellisimpiä tuotteita sekä hoitotekniikoita. Sopii kaikille ihotyypeille.

Nuoren ihonpuhdistus, 89 €

Nuoren ihon erityistarpeisiin sopiva ihonpuhdistus, joka sisältää ihoanalyysin, kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä puhdistavan naamion, seerumin ja voiteet. Asiantuntijamme toteuttaa hoidon nuoren iholle parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja hoitomenetelmillä sekä ohjaa nuorta ihon kotihoidossa.

Pro Power Peel -kuorintasarjahoito, 30 tai 60 minuuttia, 95–145 €

Hellävarainen ja tehokas kemiallinen kuorinta, joka vauhdittaa ihosolujen uudistumista tehokkaasti. Sarjahoito tehoaa aknen, ikääntymisen ja hyperpigmentoitumisen jättämiä jälkiin, ja lopputuloksena on huomattavasti sileämpi ja tasaisempi iho. Pro Power Peel 60 min hoidossa käsitellään myös kaulan alue. Kuorintahoitomme toteutetaan kolmen (3) tai kuuden (6) kerran sarjana. Hoitoon sisältyy kotihoitopakkaus.

Selän mekaaninen ihonpuhdistus, 79 €

Selän alueen erityistarpeisiin sopiva ihonpuhdistus, joka sisältää ihoanalyysin, kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä puhdistavan naamion, seerumin ja voiteet.

Face Fit- täsmähoito 10min, 30€

Tehokas pikahoito, joka hemmottelee ja tukee ihonhoitoasi eri vuodenaikoina. Suosittelemme yhdistämään osaksi muita hoitoja, kuten ripsihuoltoon tai geelikynsiin.

Ihoanalyysi ja -hoitosuunnitelma, 15 minuuttia, 25 €

Perusteellinen ihoanalyysi ja hoitosuunnitelma. Asiantuntijamme kartoittaa ja käy läpi kanssasi ihosi erityistarpeet ja -haasteet sekä luo selkeän ja räätälöidyn hoitosuunnitelman tuotesuosituksineen.

Microblading ja
3D-kesto­pigmentointi

Microblading-kulmamuotoilu, 350 €

Hoidossa asiantuntijamme tekee kulmiisi aidonnäköisen ja tyylikkään kulmakarvoja muistuttavan pigmentoinnin. Hinta sisältää kaksi käsittelykertaa sekä hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon.

3D-kulmamuotoilu, 420 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme tatuoi luonnolliset ja kauniit kulmat. Hinta sisältää kaksi käsittelyä sekä hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon.

Silmien ylärajaus kestopigmentoinnilla, 420 €

Kestopigmentoinnissa asiantuntijamme tatuoi silmiisi luonnollisen ja kauniin ylärajauksen. Hinta sisältää kaksi käsittelyä sekä hoitovoiteen pigmentoidun alueen kotihoitoon.

Microbladingin tai pigmentoinnin vahvistus, 195 €

Otathan meihin yhteyttä aikaa varatessasi, jos pigmentointi on tehty muualla.

Ripset ja kulmat

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus, 85 €

Asiantuntijamme toteuttaa ripsiisi luonnollisen taivutuksen tai näyttävän kaarevuuden toiveidesi mukaisesti. Käsittely sisältää ripsien värjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys, 40 €

Muotoilu sisältyy hintaan.

Ripsien kestovärjäys, 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu, 30 €

Kulmien muotoilu, 25 €

Ripsenpidennykset

Maltilliset osaripsienpidennykset, 80 €

Asiantuntijamme lisää ripsiä vain osaan omia ripsiäsi, jolloin lopputulos on erittäin luonnollinen ja katsettasi korostava.

Klassisen kauniit ripsienpidennykset, 135 €

Kauniin luonnollinen lopputulos kevyellä volyymitekniikalla. Asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa ripsien pituuden ja kaarevuuden toiveidesi mukaan.

Näyttävät volyymiripsienpidennykset, 145 €

Tuuheat ja näyttävät ripset. Asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa ripsien pituuden ja kaarevuuden toiveidesi mukaan erikoistekniikalla.

Erittäin näyttävät volyymiripsienpidennykset, 190 €

Erittäin tuuheat ja näyttävät ripset, jotka kiinnittävät katseen. Asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa ripsien pituuden ja kaarevuuden toiveidesi mukaan erikoistekniikalla. Huom! Mikäli omat ripsesi ovat hennot, suosittelemme klassisempaa vaihtoehtoa.

Ripsihuollot

Jos ripsienpidennyksistäsi yli 90 % on irronneita ripsijatkeita, teemme kokonaan uudet ripsienpidennykset. Huomioithan tämän aikaa varatessasi, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Pikahuolto ripsienpidennykselle, 55 €

Pikahuollossa asiantuntijamme lisää ripsiä vain osaan omia ripsiäsi. Erittäin luonnollinen ja kauniin hillitty lopputulos.

Klassisen kauniit ripset -huolto, 75 €

Asiantuntijamme lisää ripsiä volyymitekniikalla. Kauniin luonnollinen lopputulos.

Näyttävät volyymiripset -huolto, 85 €

Asiantuntijamme lisää ripsiä volyymi- sekä erikoistekniikalla. Näyttävä lopputulos.

Erittäin näyttävät volyymiripset -huolto, 115 €

Asiantuntijamme lisää ripsiä volyymi- sekä erikoistekniikalla. Erittäin näyttävä lopputulos.

Ripsien huolellinen puhdistus huollon yhteydessä, 15 €

Suosittelemme lämpimästi asiantuntijamme tekemää ripsien syväpuhdistusta säännöllisin väliajoin hygieenisen ja parhaan lopputuloksen ylläpitämiseksi. Kysy yksilöllinen suunnitelma omien ripsiesi puhdistukseen huollon yhteydessä.

Ripsienpidennysten poisto, 55 €

Ripsikoristeet ja Swarowski-kristallit 2 kpl, 5 €

ProNails-geelikynnet ja -rakennekynnet

Geelaus omalle kynnelle, 85–110 €

Omien kynsiesi päälle tehty geelaus toiveidesi mukaan; yhdellä värillä, ranskalaisella kärjellä, sähäkällä glitter-koristelulla tai valitsemallasi kuvioinnilla. Ohut, luonnollinen ja kestävä lopputulos. Huoltoväli 4–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Rakennekynnet, 95–135 €

Asiantuntijamme rakentaa geelillä pidennystä omiin kynsiisi ja toteuttaa kauniin geelauksen toiveidesi mukaisesti yhdellä värillä, usealla värillä, ranskalaisella kärjellä, glitter-kuvioinnilla tai pienellä tai näyttävällä maalauksella. Pituus valitaan omien kynsiesi pituuden mukaan. Kaunis ja tyylikäs lopputulos. Huoltoväli 4–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Kynsihuollot

Kynsihuolto, yhdellä värillä, 79 €

Asiantuntijamme toteuttama kynsihuolto, jossa voit valita haluamasi värisävyn monipuolisesta väripaletistamme. Lopputulos on klassisen kaunis ja kestävä. Huoltoväli 3–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista. Ei sisällä koristelua.

Kynsihuolto ranskalaisella- tai glitterkärjellä, 85 €

Asiantuntijamme toteuttama kynsihuolto, joka sisältää klassisen ranskalaisen, sähäkän glitter-värin tai kauniin häivytetyn ranskalaisen kärjen. Lopputulos on näyttävä ja kestävä. Ei sisällä muuta koristelua. Huoltoväli 3–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Kynsihuolto koristelulla, 95 €

Asiantuntijamme toteuttama kynsihuolto, joka sisältää toiveidesi mukaisen koristelun ja sähäkän glitter-värin, kuvioinnin tai kauniin häivytetyn ranskalaisen kärjen. Lopputulos on näyttävä ja kestävä. Huoltoväli 3–5 viikkoa riippuen omien kynsiesi kasvuvauhdista.

Yhden kynnen korjaus tai geelivahvistus, 25 €

Kynsihuollon yhteydessä 5 €.

Geelikynsien poisto, 45 €

Sisältää hoitavan kirkkaan kynsilakan.

Pitkien kynsien lisä, 25 €

Sormenpäästä mitattuna kynnen pituus 5–10 mm. Emme huolla yli 10 mm pitkiä kynsiä.

Suihkurusketus

Koko vartalo, 40 €

Kasvot ja decoltee sekä kädet tai jalat, 35 €

Karvanpoisto sokeroimalla

Sääret ja reidet, 48–95 €

Kainalot tai bikinilinja, 39 €

Bikinilinja laaja, 49 €

Brassi, 77€

Huom! Vain naisille. Alle viiden (5) viikon välein tehtynä 67 €.

Sokerointipaketti: brasilialainen, kainalot sekä sääret ja reidet, 195 €

Lisää sokerointivaihtoehtoja löydän ajanvarauksestamme.

Jalkahoito

Lyhyt jalkahoito, 55 €

Virkistävä jalkakylpy, raspaus sekä hoitoöljy kynsille tai halutessasi lakkaus. Ajan puitteissa voidaan toteuttaa myös pikahuolto toiveittesi mukaan, esim. kovettuneen ihoalueen hoito.

Jalkahoito, 75 €

Hemmotteluhoito, joka sisältää kaiken tarvittavan kauniisiin, hoidettuihin ja ihanan tuntuisiin jalkoihin: jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, rentouttavan hieronnan sekä lakkauksen tai kynsiöljyn.

Jalkojen hemmotteluhoito, 95 €

Hemmotteluhoito, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito sisältää kaiken tarvittavan jalkojesi hyvinvointiin: asiantuntijamme tekemän jalkakylvyn ja rentouttavan käsihieronnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä halutessasi kynsien lakkauksen (miehille väritön, kosteuttava kynsiöljy). Hoidon viimeistelee pidennetty jalka- ja säärihieronta.

Täydellinen jalkahoito ja varpaankynsien geelaus, 145 €

Hemmotteluhoito, joka sisältää kaiken tarvittavan kauniisiin, hoidettuihin ja ihanan tuntuisiin jalkoihin: jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, rentouttavan hieronnan sekä kynsiöljyn. Varpaankynsien geelauksella saamme aikaan luonnollisen ja pysyvän lakkauksen haluamallasi värillä.

Varpaankynsien geelaus, 79€

Varpaankynsien geelauksella saat kauniin, luonnollisen ja pysyvän lakkauksen haluamallasi värillä. Laaja sävykarttamme tarjoaa vaihtoehtoja aina tyylikkäästä nude-värimaailmasta syvänpunaiseen.

Hieronta

Kuumakivihieronta, 30 tai 60 minuuttia, 55–85 €

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito, jossa käsin tehdyn hieronnan yhteydessä käytetään vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Hoito vilkastuttaa kehon verenkiertoa ja lymfakiertoa, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa.