Koronavirus on vaikuttanut meidän kaikkien elämään- enemmän tai vähemmän. Suhtaudumme vallitsevaan tilanteeseen tarvittavalla vakavuudella ja seuraamme aktiivisesti virallisia tiedotteita aiheesta. Eleganni palvelee tuttuun tapaan ajanvarauksella.

Meiltä löytyy ammattimme puolesta osaaminen sekä laaja välineistö kaikkien tartuntojen ehkäisyyn. Tiesitkö, että kosmetologi on myös aseptiikan asiantuntija, olet siis parhaissa mahdollisissa käsissä meille tullessasi. Emme järjestä joukkotapahtumia- eikä meillä käy monia ihmisiä päivässä.

Mikäli et ole karanteenissa, ja käyt edelleen kaupassa, töissä tai muualla ulkona asioimassa- voit ilman lisähuolta tulla meille hemmotteluun ja hoitamaan itseäsi. Pieni hemmottelu ja itselleen tarjottu aika kaiken huolen keskellä voi olla oikein paikallaan, sekä rentouttaa stressaantunutta mieltä ja kehoa.

Olemme tiukentaneet jo ennestään tiukkaa aseptiikka ja hygieniatasoamme ryhtymällä seuraaviin toimenpiteisiin:

  • Tulethan meille vain terveenä (nyt ja jatkossakin), mekään emme varmasti tule sairaana sinua hoitamaan. Tällä pyrimme ennaltaehkäisemään kaikkien tarttuvien tautien leviämisen.
  • Liikkeeseen tullessaan jokainen pääsee ensimmäiseksi opastettuun käsienpesuun ja desinfiointiin. Käytössämme on vain kertakäyttöpyyhkeitä ja tehokkaita ammattikäyttöön suunniteltuja aineita. Neuvomme myös mielellämme kuinka saat itse tehostettua käsihygieniaa kotonasi.
  • Desinfioimme jokaisen käytön jälkeen tehostetusti kaikki kahvat, hanat, valokatkaisijat, wc-tilan pinnat, maksupäätteen ja pöydät.
  • Käytämme kaikkia hoitoja tehdessämme maskia. Mikäli sinulta löytyy oma maski/hengityssuojain saat mieluusti käyttää sitä meillä asioidessasi. Käytämme osassa hoitoja myös Drop Stopper- pisaravisiiriä.
  • Olemme konsultoineet erikseen juuri Elegannin tiloihin sekä kosmetologin työhön liittyen terveydenhuollon ammattilaisia ja kartoittaneet kaikki mahdolliset riskit sekä tarvittavat toimenpiteet. Neuvottuja toimenpiteitä noudatamme päivittäin työssämme.
  • Palvelemme vain ajanvarauksella. Oma aikasi vaikkapa henkilökohtaiseen ostoshetkeen tai tilattujen tuotteiden noutoon pääset varaamaan ajanvarauksestamme. 

Lue myös artikkeli uusista täysin kontaktittomista palveluistamme!

Yritetään muistaa kaiken huolen, pelon ja sekavien tunteiden keskellä- että kaikki on katoavaista, myös vaikeudet.
Laitamme some kanavillemme sinun iloksesi ja piristykseksi hyödyllisiä päivityksiä- hyvinvoinnista, ihosta ja ihonhoidosta. Muista seurata meitä!

Toivomme sinulle terveyttä ja rauhallista mieltä.

Lämpimin terveisin: SKY-Kosmetologisi Anni & Mona