Elegannin tarina

Eleganni on täyden palvelun kauneushoitola, joka tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä hyvinvointipalveluita kaikenikäisille. 

Eleganni sai alkunsa 10 vuotta sitten SKY-kosmetologi Annin visiosta luoda hoitola, johon jokaisen – niin asiakkaan kuin henkilökunnan – on mukava tulla. Terve ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille, minkä eteen työskentelemme tinkimättömästi joka päivä. 

Ihonhoito voi olla helppoa ja mukavaa. Olemme erikoistuneet tuloksellisiin ja luonnollisiin arkea helpottaviin palveluihin. Jokainen ihminen on yksilö, ja siksi räätälöimme hoitomme ja tuotesuosituksemme aina yksilöllisiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Käytämme työssämme korkealaatuisia ja kansainvälisesti palkittuja Dermalogica-ihonhoitosarjan tuotteita. 

Eleganniin voit aina tulla omana itsenäsi ja päästää irti arjen vaatimuksista. Olemme palvelleet asiakkaitamme viihtyisässä Sahaajankadun toimipisteessämme jo yli kahden vuoden ajan. Annin visiosta on tullut totta, ja nyt tarinamme jatkuu kolmen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijan voimin. 

Lämpimästi tervetuloa Eleganniin! 

Anni

CIDESCO- ja SKY-kosmetologi, Dermalogica Expert -ihoterapeutti, Elegannin perustaja ja eläinrakas luonnossa liikkuja 

Laadukas asiakaspalvelu ja hoitotyö ovat minulle sydämen asioita. Minulla on yli 10 vuoden kokemus kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijana. Olen suorittanut kansainvälisen kosmetologien CIDESCO-tutkinnon ja kouluttautunut Dermalogica Expert-tason ihoterapeutiksi. 

Minulle tärkeintä on kohdata asiakkaani ihmisenä, yksilöllisesti ja kuunnellen. Mieluisinta työssäni on mahdollisuus tarjota asiakkailleni pitkäjänteistä tukea ihonhoidossa. Erityisosaamistani ovat ihonhoidon suunnittelu ja toteutus, kestopigmentointi ja muut pysyviin tuloksiin tähtäävät arkea ja juhlaa helpottavat ja ilahduttavat hoidot. Vastaan Elegannissa myös koulutuksesta ja toiminnan kehittämisestä.

Mona

SKY-kosmetologi, Dermalogica Specialist -ihoterapeutti ja hemmottelevan hieronnan ammattilainen 

Työssäni minua inspiroivat sen monipuolisuus ja näkyvät lopputulokset. Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2018. Elegannin Dermalogica Specialistina olen erikoistunut hemmotteleviin jalkahoitoihin sekä tarkkuutta ja erikoistekniikkaa vaativiin ripsienpidennyksiin ja muihin ripsikäsittelyihin. Erityisosaamiseeni kuuluvat myös klassinen ja kuumakivihieronta. 

Haluan, että sinä voit aina lähteä hoidostani rentoutuneena ja tyytyväisenä lopputulokseen. Työssäni tärkein tavoitteeni on löytää juuri sinulle paras mahdollinen ratkaisu yksilöllisiin tarpeisiisi. Minun kanssani voit höpötellä päivän kuulumiset tai vain keskittyä nauttimaan arjen luksuksesta rauhoittavassa hiljaisuudessa. 

Saara

Meikkaaja-maskeeraaja ja hiusalan asiantuntija

Rakkaasta harrastuksesta lähtenyt intohimoni laajeni ammatiksi, kun valmistuin esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnosta maskeeraajaksi vuonna 2018. Minulla on laaja kokemus erilaisista meikkaus- ja maskeeraustöistä yksityisasiakkaitteni arjen ja juhlan huippuhetkistä elokuva- ja teatterimaskeerauksiin sekä televisio- ja mainosmeikkaukseen.

Kun lähdet meikkituolistani, sinulla on parhaita puoliasi korostava, viimeistelty ja itsesi näköinen meikki – ja mikä tärkeintä – hyvä ja itsevarma fiilis. Seuraan tarkasti uusimpia trendejä, ja rakastan myös heittäytyä luovaksi. Minut voit tilata myös kotiisi, työpaikallesi tai tapahtumiin Etelä-Suomen alueella.

Hoitolakoirat Ava ja Lulu

Meillä vieraillessasi saatat myös tavata vastaanotossamme ihanat, kiltit ja rauhalliset hoitolakoiramme. Lulu ja Ava ovat tottuneita kosmetologin apureita ja sydämellisen asiakaspalvelun ammattilaisia. He ovat asiakkaidemme suosikkivieraita ja toivottuja tassuterapeutteja – onhan eläinten läsnäololla tutkitustikin mieltä rauhoittavia vaikutuksia.

Korkeat siisteys- ja hygieniastandardimme pätevät myös hoitolakoiriemme läsnäollessa. Kerrothan aikaa varatessasi, jos sinulla on esteitä koiran läsnäololle.