Palvelut

Varaa aika
kasvohoito-dermalogica

Kasvohoidot

Kauneus ja komeus kumpuavat sisältä, mutta pienen hemmottelun avulla ne näkyvät kauas. Dermalogica-kasvohoitomme on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Kasvohoitomme kosteuttavat, kirkastavat, kiinteyttävät ja puhdistavat ihoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää
Varaa aika

Ripset

Ripsienpidennykset luovat kauniin ja intensiivisen katseen. Koulutetun asiantuntijamme käsissä saat helposti ja turvallisesti huolitellun ilmeen sekä toiveidesi mukaisen pituuden ja kaarevuuden ripsiisi.

Lue lisää
Varaa aika

Kynnet

Geelikynsillä saat huolitellut ja kauniit kädet useaksi viikoksi. Asiantuntijamme luo kynsistäsi aina omannäköisesi ja toteuttaa toiveidesi mukaiset pituudet, muodot, värin ja koristelun.

Lue lisää
Varaa aika

Hieronnat

Kaipaatko rentoutumista tai helpotusta stressiin? Monipuoliset hierontahoitomme rentouttavat kehoa ja mieltä ja tarjoavat hengähdyshetken rauhallisessa ja aistikkaassa ympäristössä.

Lue lisää
Varaa aika
eleganni

Karvanpoisto

Sokerointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kehon karvoitusta ja heikentää karvankasvua. Hoito kuorii hellävaraisesti ihoa, ja hoidettu alue pysyy kauniina pitkään. Sokerointi sopii sekä naisille että miehille kaikille halutuille kehon alueille.

Lue lisää
Varaa aika

3D-kestopigmentointi

Kestopigmentointi tarjoaa mahdollisuuden pysyvämpään huoliteltuun ja luonnolliseen ulkonäköön. Kestopigmentointi tehdään tatuoimalla ihoon, ja sillä saadaan esimerkiksi kauniit luonnolliset kulmat ja silmien rajaukset.

Lue lisää
Varaa aika
kestopigmentointi-3d
microblading

Microblading

Microblading-kulmamuotoilu tuo helppoutta arkeen huolitelluilla kulmilla. Hoidossa kulmiin tehdään aidonnäköinen kulmakarvoja muistuttava pigmentointi. Koulutetun asiantuntijamme käsissä kulmistasi tulee luonnollisen tyylikkäät ja kauniit.

Lue lisää
Varaa aika

Jalkahoito

Jalat ovat päivittäin kovalla koetuksella ja kaipaavat huolenpitoa. Räätälöimme virkistävät ja kosteuttavat jalkahoitomme aina sinulle sopiviksi ihosi kunnon ja toiveiden mukaisesti.

Lue lisää
Varaa aika
jalkahoito

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat upean hehkun ihollesi ilman auringon vahingoittavaa UV-säteilyä. Tasainen ja turvallinen päivitys kehittyy ihollasi nopeasti toimenpiteen jälkeen.

Lue lisää
Varaa aika

Meikkauspalvelut

Tärkeä tilaisuus tulossa? Ota hetki itsellesi ja valmistaudu elämän ilonhetkiin hemmotteluhetkellä, jossa Elegannin asiantuntija tuo parhaat puolesi esiin.

Varaa aika