ProNails-geelikynsillä ja -rakennekynsillä kauniit kädet

Geelikynsillä saat huolitellut ja kauniit kynnet useaksi viikoksi. Asiantuntijamme luo kynsistäsi aina omannäköisesi ja toteuttaa toiveidesi mukaiset pituudet, muodot, värin ja koristelun – myös varpaisiin. Voit valita luonnollisen nudet, klassisen ranskalaiset tai vaikkapa sähäkät glitterkynnet oman makusi mukaan. Lopputulos on aina kestävä ja huoliteltu. 

Geelikynnet tehdään päällystämällä kynnet ohuesti geelimassalla, joka kovetetaan led-valon avulla. Halutessasi näyttävyyttä voimme myös pidentää kynsiäsi eli tehdä rakennekynnet. Huomioithan, että emme tee tai huolla show-pituisia eli yli 10 mm pitkiä kynsiä.

Geelikynnet voi laittaa myös varpaankynsiin. Varpaankynsien geelauksella tai saadaan luotua luonnollinen ja kestävä lopputulos. 

Hinnasto
Varaa aika
Hinnasto
Varaa aika

Tiesitkö?

Paras tuki geelaukselle on luonnonkynsi, joten ethän lyhennä kynsiäsi ennen geelausta. Elämäntyylisi vaikuttaa ratkaisevasti geelikynsien kestävyyteen: mitä enemmän teet käsilläsi ja mitä kovempi rasitus kynsiin kohdistuu, sen maltillisempana kannattaa pitää kynsien pituus. Asiantuntijan tekemät kynnet kestävät kovaakin rasitusta. Geelin kuuluu murtua, kun siihen kohdistuu kova isku, minkä vuoksi kynsien kanssa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta.