Jalkahoito virkistää koko kehoa

Jalat ovat päivittäin kovalla koetuksella ja kaipaavat huolenpitoa. Räätälöimme virkistävät ja ja hoitavat jalkahoitomme aina sinulle sopiviksi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaisesti. Jalkahoidossa hoidamme jalkojesi ihoa käsin, jalkaporalla ja raspilla sekä hemmottelemme tehokkaalla kuorinnalla, kosteuttavalla naamiolla ja hieronnalla. Jalkahoitoihimme kuuluu aina myös kynsien ja kynsinauhojen huolto. Takaamme, että lähdet kotiin virkistyneenä ja hyvinvoivana.

Jalkahoito voidaan toteuttaa myös samanaikaisesti toisen hoidon kanssa tai samaan aikaan ystäväsi kanssa erillisissä hoitotiloissa. Toteutamme hemmotteluhoitoja myös ryhmille, kuten hääseurueille, ennakkoon tilauksesta.

jalkahoito
Hinnasto
Varaa aika
jalkahoito

Uutta!

Kaikkiin jalkahoitoihimme on valittavissa nyt myös kaunis ja nopea geelaus. Geelauksen etu tavalliseen kynsilakkaan verrattuna on sen pysyvyys: geelaus pysyy kauniina jopa 3–5 viikkoa riippuen oman kyntesi kasvuvauhdista. Geelaus on nopea toteuttaa, ja asiantuntijamme tekemänä siihen kuluu aikaa vain noin 30 minuuttia. Laajasta sävykartastamme löytyy vaihtoehtoja aina tyylikkäästä nude-värimaailmasta syvänpunaiseen.