Microblading-kulmamuotoilulla ryhdikkyyttä kulmiin

microblading
Hinnasto
Varaa aika

Microblading tuo helppoutta arkeen huolitelluilla kulmilla. Hoidossa kulmiin tehdään aidonnäköinen kulmakarvoja muistuttava pigmentointi, joka kestää ihotyypistä riippuen noin vuoden. Koulutetun asiantuntijamme käsissä kulmistasi tulee luonnollisen tyylikkäät ja kauniit.

Microblading-kulmamuotoilussa jokainen karva piirretään tarkasti ja yksitellen. Kulmat suunnitellaan yhdessä kanssasi ja muotoillaan tarkasti ennen pigmentointia. Käytämme työssämme steriilejä pigmentointiin tarkoitettuja erikoisteriä, joiden avulla läpäistään hellävaraisesti ihon pintakerros. Hoidossa ihoon tehdään pieniä viiltoja, joista väripigmentti asetetaan paikalleen. Värivaihtoehtoja on useita kylmän ruskeista lämpimiin sävyihin. Asiantuntijamme auttaa mielellään sinulle sopivimman värin valitsemisessa.

Hoito uusitaan noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä pigmentoinnista. Kulmien vahvistuksella varmistamme erinomaisen ja tasaisen lopputuloksen. Meiltä saat aina mukaasi asiantuntijan selkeät kotihoito-ohjeet. Vastaamme työmme jäljestä, ja sinä puolestasi vastaat ohjeidemme mukaisesta kotihoidosta.

Tiesitkö?

Microblading-kulmamuotoilu aiheuttaa vain vähäistä turvotusta, ja iho palautuu nopeasti noin 7–10 päivässä. Ihon palautumiseen kuuluu usein hilseilyä, kun kulmiin syntyneisiin pieniin viiltoihin muodostuu rupea. Rupia ei saa raapia tulehdusriskin vuoksi.

Huomioitavaa Microbladingissa

Emme suosittele käsittelyä, jos olet raskaana tai jos imetät. Vastaavasti tai jos sinulla on diabetes tai jokin lääkekuuri, kuten antibiootit, verenohjennuslääkkeet tai aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkitys, emme suosittele toimenpidettä. Myös jotkut sairaudet, kuten verenvuototauti, estävät microblading-kulmamuotoilun.