Ripsienpidennyksillä kaunis katse

Kaipaatko huoliteltua ilmettä ilman meikkiä? Ripsienpidennykset luovat kauniin ja intensiivisen katseen ja nopeuttavat aamurutiineja. Koulutetun asiantuntijamme käsissä saat helposti ja turvallisesti huolitellun ilmeen sekä toiveidesi mukaisen pituuden ja kaarevuuden ripsiisi. 

Käytämme työssämme volyymitekniikkaa, sekä vaativaa erikoistekniikkaa jossa ripsiisi kiinnitetään erikoisliimalla kevyitä viuhkamaisia ripsikuituja. Laajana tai suppeana viuhkana. Ohuilla ripsikuiduilla ja ammattilaisen tarkkuudella lopputuloksesta tulee näin luonnollisen kaunis tai näyttävän tuuhea – juuri sellainen kuin sinä toivot. Ripsienpidennysten huoltoväli riippuu omien ripsiesi kasvutahdista. Suosituksemme huoltoväliksi on noin kolmea viikkoa, jotta katseesi pysyy kauniina ja ripsesi mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Hinnasto
Varaa aika
Hinnasto
Varaa aika

Lash Lift -ripsien kestotaivutus

Kestotaivutus on mainio tapa saada kauniin luonnolliset ja helppohoitoiset ripset. Hoitomme sisältää ripsien kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja halutessasi kulmien muotoilun. Omien ripsiesi pituus ja vahvuus vaikuttavat lopputulokseen. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan kanssasi ripsillesi sopivan kaarevuuden. Hoidossa ripsesi taivutetaan tyvestä alkaen – näin saamme luotua avoimen ja näyttävän katseen. Ripset näyttävät käsittelyn jälkeen pidemmiltä. Lash Lift -käsittely antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin.

Taivutus pysyy ripsissäsi 3–6 viikkoa, omien ripsiesi kasvuvauhdista ja suunnasta riippuen. Suorissa ripsissä uusiutuminen on näkyvämpää kuin kaarevammissa ripsissä. Taivutus voidaan uusia aikaisintaan 3–4 viikon kuluttua. Käsittely on hellävaraisempi tapa kuin päivittäinen ripsien taivuttaminen taivuttimella. Kestotaivutus ei vaadi jatkuvaa huoltoa, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa. Uudet ripsesi kasvavat yhtä vahvoina ja suorina kuin ennen käsittelyä.