Tutustu uusiin upeisiin Eleganni-palveluihin ja löydä suosikkituotteesi –nyt myös kotiinkuljetuksella!

Elämme poikkeuksellisia aikoja, ja muutokset koskettavat meitä jokaista jollain tavalla. Uusi arki on haastava, mutta se on antanut myös meille rohkeutta innovoida uutta. Tutustu uusiin upeisiin tuotteisiimme ja palveluihimme, joiden takaamme helpottavan arjen ihonhoitoasi! Mikä alla olevista on suosikkisi?

Uudet Take Away -hoidot kotihemmotteluun

Pidä ihostasi huolta helposti myös kotona! Elegannin SKY-kosmetologien kokoamilla tuotepaketeilla huollat ja hemmottelet ihoasi kuin ammattilainen. Vaihtuvat tuotesetit on suunniteltu vuodenaikaan sopiviksi ja toimivaksi osaksi arjen ihonhoitoa. Paketteja on rajallinen määrä, ja ne ovat myynnissä vain viikon ajan, joten olethan nopea. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Take Away -kasvohoidot

Tee itsellesi ammattitasoinen kasvohoito laadukkailla Dermalogica-tuotteilla. Kasvohoito-pakkaukset ovat myynnissä rajoitetun ajan. Pakkausten tuotteilla teet useita kirkastavia ja kosteuttavia kasvohoitoja kotona.

Kysy meiltä omalle ihollesi sopivinta vaihtoehtoa Eleganni Take Away- hemmottelupakkauksesta. 

 

Tilausohjeet

Tilauksen voit tehdä sähköpostilla (info@eleganni.fi) tai viestitse (050 453 4946). Ilmoitathan viestissä:

  1. Haluamasi paketin tai pakettien nimi
  2. Kappalemäärän
  3. Nimesi
  4. Toivomasi toimitustavan (posti, kotiinkuljetus, nouto). Mikäli toivot postitusta tai kotiinkuljetusta, ilmoitathan myös toimitusosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Toimitus: Pakettien hinnat sisältävät toimituksen joko postitse tai kotiinkuljetuksella. Voit myös noutaa hemmottelupakettisi liikkeestämme. Sovi nouto ennakkoon viestillä numeroomme 050 4534946 Whatsappissa tai tekstiviestitse. Voit myös jättää meille soittopyynnön.

Varaa henkilökohtainen ostoshetki SKY-kosmetologin kanssa

Tervetuloa ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Täydennä hyllyjäsi suosikkituotteillasi ja löydä uudet yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat tuotteet asiantuntevan SKY-kosmetologimme opastuksella. Saat ihonhoitovinkkejä ja pääset kokeilemaan uutuustuotteitamme ensimmäisten joukossa. Vierailusi aikana varaamme liikkeemme vain sinun käyttöösi, eikä se ole auki muille asiakkaille. Varaa yksityinen ostosaikasi tästä. 

Hinta: 30 euroa. Tuotteen ostajalle veloitukseton.

Digitaalinen ihoanalyysi kertoo, mitä ihollesi kuuluu

Miten ihosi voi? Digitaalisessa ihoanalyysissa SKY-kosmetologimme kartoittaa huolellisesti ihosi kunnon ja antaa sinulle parhaat vinkit kotihoitoon – juuri siellä, missä itse haluat. Puolen tunnin (30 min) tapaamisessa käymme läpi ihosi kuulumiset, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman yksilöllisiin tarpeisiisi. Asiantuntijamme myös suosittelee juuri sinulle sopivimpia ihonhoitotuotteita, jotka voidaan toimittaa vaikka kotiovellesi. Tapaamiseen voi osallistua kätevästi videopuhelulla tai normaalilla puhelulla – ihoanalyysi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Varaa aikasi ihoanalyysiin ajanvarauksestamme. Varausvahvistuksen yhteydessä toimitamme selkeät ohjeet sähköpostiisi tapaamistamme varten.

Hinta: 40,00 euroa

Lahjakortti ilahduttaa ystävää

Nyt jos koskaan on aika hemmotella rakasta ystävää! Osta lahjakortti Elegannin palveluihin ja tarjoa samalla ystävälle lounasajan etu. Lahjakortin käyttäjä saa kuivia käsiä hemmottelevan syväkosteuttavan parafiinikäsihoidon veloituksetta (arvo 20,00 euroa). Lahjakortin arvon voit päättää itse, ja se käy maksuvälineenä klo 11–14 välisenä aikana kaikkiin Elegannin tuotteisiin ja palveluihin. Lahjakortti on voimassa 6kk.

Tilaaminen: Tilaa lahjakortti sähköpostilla (info@eleganni.fi) tai viestillä (050 453 4946).

Toimitus: Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse tai postitetaan suoraan vastaanottajalle.

Halauksin

SKY-kosmetologisi Anni ja Mona